AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altında sivilce görmek

Kahve falında koltuk altında sivilce görmek

Kahve falında koltuk altında sivilce görmek zorlukların son bulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, başarı ve zafer kazanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, başarısının artacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında sivilce gördüyseniz:

  • Eleştirilmek veya şikayet dinlemek istemiyorsanız, daha fazla araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında koltuk altında sivilce görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kısmetli kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında çok kıl görmek istediği noktalara geleceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altında tüy görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında kıl almak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak devlete hizmet etmeye, parasız günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altını görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın koltuk görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir