AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altını aldırmak

Kahve falında koltuk altını aldırmak

Kahve falında koltuk altını aldırmak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, üstün başarılar alacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altını aldırmak gördüyseniz:

  • Kötü niyetli olmasa bile ondan zarar görebilirsiniz.

Kahve falında koltuk altını aldırmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının koltuk altında kıl görmek torunlarına dahi yeteceğine, büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altında çok kıl görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altını aldığını görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında kıl koparmak dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuğun altından yılan çıktığını görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altında çıban görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında kıl görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir