AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarında bilezik görmek

Kahve falında kollarında bilezik görmek

Kahve falında kollarında bilezik görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, ilim irfan sahibi olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, imkânsızı başaracağına inanılır.

Kahve falında kollarında bilezik gördüyseniz:

  • Ailenizle aranızda mali konular nedeniyle bazı anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında bir kol bilezik görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına işarettir.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, bazı konularda önayak olunacağına işarettir.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolda bilezik görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kolunda bilezik görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında altın bilezik kolunda görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalettir.

Kahve falında kendi koluna bilezik takmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir