AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsaya bakmak

Kahve falında arsaya bakmak

Kahve falında arsaya bakmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arsaya bakmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak sorular sorarak buna göre hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında arsaya bakmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arsa bakmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, mevki edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arsa almak istemek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, imkânların çok daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında arsa satmak eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, çok daha mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında arsa satın almak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalettir.

Kahve falında arsa hediye almak iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında arsa tarla görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ortak arsa almak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir