AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortak arsa almak

Kahve falında ortak arsa almak

Kahve falında ortak arsa almak verilen emeğin boşa gideceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ortak arsa almak gördüyseniz:

  • Şikayetçi olmanız durumunda işler kontrolden çıkabilir.

Kahve falında ortak arsa almak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ortak iş yapmak şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ortak görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında şirkete ortak olmak işlerin büyük başarılar getireceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalettir.

Kahve falında iş ortağından ayrılmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında ortağınla kavga etmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir işe ortak olmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına inanılır.

Kahve falında ortak ev almak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir