AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa satmak

Kahve falında arsa satmak

Kahve falında arsa satmak sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yorulacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arsa satmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında arsa satmak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arsa alıp satmak daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arsa almak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında arsa arazi görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, gerçek mutluluğu tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arsa ve ev görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında arsa tapusu görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş arsa görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında arsa görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir