AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılları temizlediğini görmek

Kahve falında kılları temizlediğini görmek

Kahve falında kılları temizlediğini görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kılları temizlediğini gördüyseniz:

  • Her şey sadece daha iyiye gidecek.

Kahve falında kılları temizlemek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, tövbe etmeye yorulur.

Kahve falında banyoda kıl temizlemek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında bacağındaki kılları temizlemek üzüntülerinden kurtulacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında vücudundan kıl temizlemek bir işe soyunacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında vücudun kıllarını temizlemek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücut kılı temizlemek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koldan kıl temizlemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ortaya bazı projeler koyacağına inanılır.

Kahve falında kulak kıllarını temizlemek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, elin bollaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir