AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıl temizlediğini görmek

Kahve falında kıl temizlediğini görmek

Kahve falında kıl temizlediğini görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıl temizlediğini gördüyseniz:

  • Arabalar ya da teknolojik cihazlarla ilgili finansal bütçe ayırmak gerekebilir.

Kahve falında vücudunun kıllarını temizlemek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kıllarını temizlemek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine işaret etmektedir.

Kahve falında vücuttan kıl temizlemek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kötü ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında vücudun kıllarını temizlemek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kılını temizlemek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kulak kılı temizlemek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacak kılı temizlemek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir