AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük arsa görmek

Kahve falında büyük arsa görmek

Kahve falında büyük arsa görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, fal sahibinin muradına ereceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük arsa gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Kahve falında büyük arsa görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir arsa görmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında arsa alıp ev yapmak hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arsa sahibi olmak işlerinden belirsizlik olacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında arsa almak sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan arsa almak şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında birinin arsa aldığını görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, saygı göreceğine delalettir.

Kahve falında arsa sahibi olduğunu görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir