AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa ve ev görmek

Kahve falında arsa ve ev görmek

Kahve falında arsa ve ev görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arsa ve ev gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Kahve falında arsa ve ev görmek aynı karşılığı alamayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında ev arsa görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında arsa alıp ev yapmak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Kahve falında arsa alıp ev yaptırmak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ev ve arsa almak yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında arsaya ev yapmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arsaya ev yaptırmak bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında arsa almak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, ruhlarına mevlit okutacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir