AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kapak görmek

Kahve falında cam kapak görmek

Kahve falında cam kapak görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, eve huzur dolacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına delalet eder.

Kahve falında cam kapak gördüyseniz:

  • Duygusal veya tepkisel hareketlerden, aşırılıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında cam kapak görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişe kapağı görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında rögar kapağı görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, fakirlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapak görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına işaret eder.

Kahve falında göz kapağı görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında tencere kapağı görmek aksiliklerin yaşanacağına, geçim derdine gireceğine delalettir.

Kahve falında pet şişe kapağı görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mavi kapak görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir