AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları uzatmak

Kahve falında saçları uzatmak

Kahve falında saçları uzatmak sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, yolunda devam edeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işarettir.

Kahve falında saçları uzatmak gördüyseniz:

  • Kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Kahve falında saçı uzatmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalete saç uzatmak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin saç uzattığını görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını uzatmak moralinin her zaman yerinde olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin saçını uzattığını görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, külfetinin ve yükünün artacağına işaret eder.

Kahve falında saçları uzatmak bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç uzatmak stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bacakları uzatmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir