AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol sallamak

Kahve falında kol sallamak

Kahve falında kol sallamak elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, barış ve sevgi içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol sallamak gördüyseniz:

  • Yakında, ilişkiler kanalıyla önemli bir fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında kol sallamak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine delalet eder.

Kahve falında dişinin salladığını görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında gemiden el sallamak bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, maddi durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağında bebek salladığını görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında el sallamak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beşik sallamak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında boş beşik sallamak sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el salladığını görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir