AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa kazmak

Kahve falında arsa kazmak

Kahve falında arsa kazmak çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arsa kazmak gördüyseniz:

  • Hatta, yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var.

Kahve falında arsa kazmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında arsa görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında arsa sattığını görmek ilişkiye huzurun geleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ev arsa görmek kapanan kapıların açılacağına, bütçesinin daralacağına delalettir.

Kahve falında arsa hediye almak güzel bir hayatı olacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının arsasını görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işarettir.

Kahve falında büyük arsa görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında arsa tapusu almak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir