AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa görmek

Kahve falında arsa görmek

Kahve falında arsa görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, dertlerinin günden güne artacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında arsa gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler hiç beklemediğiniz sağlık problemleri yaratabilir.

Kahve falında arsa satın almak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet eder.

Kahve falında arsa alıp satmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında arsaya bakmak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında arsa görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına işarettir.

Kahve falında arsa pazarlığı yapmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine alamet eder.

Kahve falında arsa arazi görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında arsa sahibi olmak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arsaya ev yaptırmak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir