AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini jiletlemek

Kahve falında kendini jiletlemek

Kahve falında kendini jiletlemek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kendini jiletlemek gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızdan bahsetmeniz özel iş birlikleri yapılmasını sağlayabilir.

Kahve falında kolunu jiletlemek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kol jiletlemek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kendini jiletlemek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında birini jiletlemek âlim kişiler arasına gireceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir