AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kola yürümek

Kahve falında kol kola yürümek

Kahve falında kol kola yürümek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kol kola yürümek gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz kişileri yatıştırmanız veya huzura kavuşturmanız gerekebilir.

Kahve falında bir kızla kol kola yürümek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında biriyle kol kola yürümek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında erkekle kol kola yürümek hayata karşı isteksizleşeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol kola yürümek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola yürümek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle kol kola yürümek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında başbakanla kol kola yürümek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kol kola olmak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir