AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini jiletlemek

Kahve falında birini jiletlemek

Kahve falında birini jiletlemek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, çok iyi yerlere geleceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, daha kolay bir hayata kavuşacağına, mutlulukların yarım kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini jiletlemek gördüyseniz:

  • Evle bağlantılı konularda gerçekten bir iz üzerinde olabilirsiniz.

Kahve falında kol jiletlemek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunu jiletlemek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini jiletlemek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine delalettir.

Kahve falında kendini jiletlemek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir