AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev ve arsa almak

Kahve falında ev ve arsa almak

Kahve falında ev ve arsa almak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, iş hayatında terfi alınacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev ve arsa almak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın ya da düzenlemelerin yeniden şekillendirilmesi veya üzerlerinde ufak tefek uyarlamalar yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında ev arsa görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev ve arsa almak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında arsa alıp ev yapmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işarettir.

Kahve falında arsa ve ev görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında arsa alıp ev yaptırmak aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arsaya ev yapmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında arsaya ev yaptırmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arsa almak yanlış işlere girileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir