AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bir arsa görmek

Kahve falında boş bir arsa görmek

Kahve falında boş bir arsa görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş bir arsa gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Kahve falında boş bir arsa görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında boş arsa görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında arsaya ev yapmak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının arsasını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arsa tapusu görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil arsa görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arsa görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına inanılır.

Kahve falında ortak arsa almak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir