AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol bükmek

Kahve falında kol bükmek

Kahve falında kol bükmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, özgüveninin artacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında kol bükmek gördüyseniz:

  • Duygularınız başta olmak üzere birçok konuyu ele almanız gerekecek.

Kahve falında kol bükmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kolunu bükmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına inanılır.

Kahve falında demir bükmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine yorulur.

Kahve falında mantı bükmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, kazancını çoğaltacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır bükmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında boyun bükmek hayatının da kolaylaşacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bilek bükmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su bükmek helal rızka sahip olunacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir