AnaSayfa / Genel / Kahve falında su bükmek

Kahve falında su bükmek

Kahve falında su bükmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında su bükmek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar sonuçlanabilir.

Kahve falında su bükmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine yorulur.

Kahve falında kaşık bükmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kolunu bükmek çok büyük başarılar elde edileceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demiri bükmek maddi açıdan rahata erileceğine, birçok dertle muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında yorgan bükmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ip bükmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşır bükmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilek bükmek kısa zamanda çok yol alınacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir