AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kolunu bükmek

Kahve falında birinin kolunu bükmek

Kahve falında birinin kolunu bükmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, hedeflerini tutturacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kolunu bükmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler.

Kahve falında birinin kolunu bükmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, kazancın günden güne düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kol bükmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demiri bükmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında su bükmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sıkıntıların azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan bükmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bilek bükmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak bükmek daha isabetli kararlar alacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında demir bükmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir