AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun bükmek

Kahve falında boyun bükmek

Kahve falında boyun bükmek sağlık ve hayır getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, zor zamanlar geçireceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına işarettir.

Kahve falında boyun bükmek gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri, felsefeleri öğrenme çabanızla insanların dikkatlerini üstünüze çekebilirsiniz.

Kahve falında boyun bükmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kol bükmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçak bükmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşık bükmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu bükmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında çamaşır bükmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su bükmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında demiri bükmek yaşam standartlarını yükselteceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir