AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokulu üzüm görmek

Kahve falında kokulu üzüm görmek

Kahve falında kokulu üzüm görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, işini kaybedeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine işarettir.

Kahve falında kokulu üzüm gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında kokulu üzüm görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu almak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kokusu duymak eline yüklü miktarda para geçeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kokulu gaz çıkarmak uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rakı kokusu almak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında kokulu mum görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kokusunu hissetmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kan kokusu görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir