AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı kokusu almak

Kahve falında rakı kokusu almak

Kahve falında rakı kokusu almak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında rakı kokusu almak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız zor durumlarınızda ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Kahve falında rakı kokusu almak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla rakı içmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rakı dolu bardak görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, korkularından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rakı koklamak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında rakı içen adam görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine işaret eder.

Kahve falında buzlu rakı içmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret eder.

Kahve falında susuz rakı içmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakı ikram etmek ferah bir döneme girileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir