AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokulu tesbih görmek

Kahve falında kokulu tesbih görmek

Kahve falında kokulu tesbih görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kokulu tesbih gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Kahve falında kokulu tesbih görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gül kokulu tesbih görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misk koku duymak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koku hissetmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında şeftali kokusu duymak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına delalet eder.

Kahve falında nane kokusu almak büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında kaka kokusu duymak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında balık kokusu duymak kazancının azalmayacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir