AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz koku görmek

Kahve falında temiz koku görmek

Kahve falında temiz koku görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına inanılır.

Kahve falında temiz koku gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk yaşayacaksınız.

Kahve falında temiz koku görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, iyi geçineceğine işarettir.

Kahve falında kokulu kaka yapmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kokulu mum görmek büyük emekler vereceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında gaz kokusu almak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine işarettir.

Kahve falında koku sürmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel koku almak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kahve kokusu almak her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında kokulu gaz çıkarmak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir