AnaSayfa / Genel / Kahve falında helva kokusu almak

Kahve falında helva kokusu almak

Kahve falında helva kokusu almak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine yorulur.

Kahve falında helva kokusu almak gördüyseniz:

  • Kafanızda tasarladığınız bir proje veya yeni bir fikriniz var.

Kahve falında helva kokusu almak itibar kazanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahin helvası yediğini görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un helvası yapmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında sıcak helva görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, en tepkedeki kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz helva görmek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında helva vermek kendisine fırsatlar yaratacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında helva kavurmak yoluna pek çok engelin çıkacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında kağıt helva yediğini görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir