AnaSayfa / Genel / Kahve falında koku sıkmak

Kahve falında koku sıkmak

Kahve falında koku sıkmak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında koku sıkmak gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında koku sıkmak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında güzel koku sıkmak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin kokusunu duymak bir sebeple çok üzüleceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin kokusunu hissetmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, yalnız hissetmeye tabir olunur.

Kahve falında yanık kokusu almak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kokusu almak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kısmetin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarçın kokusu almak kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir