AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel koktuğunu görmek

Kahve falında güzel koktuğunu görmek

Kahve falında güzel koktuğunu görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel koktuğunu gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi kısıtlayabilir veya istemediğiniz bir yoldan ilerlemeniz için sizi ikna etmeye çalışabilir.

Kahve falında güzel koktuğunu görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağının koktuğunu görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağın koktuğunu görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında kokmuş balık yemek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kokmuş yumurta görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kokmuş çiğ et görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kokina çiçeği görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında çoraplarının koktuğunu görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir