AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasıyla telefonla konuşmak

Kahve falında kocasıyla telefonla konuşmak

Kahve falında kocasıyla telefonla konuşmak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, iyi anlaşacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Size kendinizi iyi hissettiren kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında kocayla telefonda konuşmak rakiplerinin üzüleceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasıyla telefonla konuşmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında kocasıyla telefonda konuşmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişiyle telefonda konuşmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonu konuşmak dik durmaya çalışacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızla telefonda konuşmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına inanılır.

Kahve falında ağlayan biriyle telefonda konuşmak evlatlarından hayır bulacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle telefonda konuşmak uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir