AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayı yatakta görmek

Kahve falında kocayı yatakta görmek

Kahve falında kocayı yatakta görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, varlıklı kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında kocayı yatakta gördüyseniz:

  • Acele etmezseniz, size sunulanı yerine getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında kocasının yatakta yattığını görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına delalettir.

Kahve falında kocasının yatağa işediğini görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına delalettir.

Kahve falında kocayla yatakta yatmak kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine yorulur.

Kahve falında kocasını başkasıyla yatakta görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasıyla yatakta yatmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını yatakta başka kadınla görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatakta görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocayı yatakta görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir