AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının yatağa işediğini görmek

Kahve falında kocasının yatağa işediğini görmek

Kahve falında kocasının yatağa işediğini görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, az da olsa feraha çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının yatağa işediğini gördüyseniz:

  • Aşırı konuşkan olmanız mümkündür.

Kahve falında kocasının yatağa işediğini görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının işediğini görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının üstüne işediğini görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında kocanın işediğini görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yatağa işediğini görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına delalet eder.

Kahve falında yatağına işediğini görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yatağa işediğini görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin yatağa işediğini görmek ister istemez başının belaya gireceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir