AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalları yolmak

Kahve falında sakalları yolmak

Kahve falında sakalları yolmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında sakalları yolmak gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklerinizi dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında sakalını yolmak söylediklerinin çıkacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalettir.

Kahve falında sakalları yolmak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, aradaki buzları eriteceğine alamet eder.

Kahve falında sakalı yolmak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal yolmak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, makbul olan şeylere delalet etmektedir.

Kahve falında yolda araba sürmek umutsuzluk yaşanacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk yolda gitmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kıllarını yolmak yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet eder.

Kahve falında yolda yılan öldürmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir