AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayı hapiste görmek

Kahve falında kocayı hapiste görmek

Kahve falında kocayı hapiste görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocayı hapiste gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleriniz veya tahmin edilmesi zor yapınız size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında kocasını hapiste görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kocayı hapiste görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin hapiste görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini hapisten kurtarmak uzun soluklu bir işe girileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu hapiste görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında hapisten çıkan birini görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında hapis olan birinin çıktığını görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında hapis kalmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir