AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını hapiste görmek

Kahve falında kocasını hapiste görmek

Kahve falında kocasını hapiste görmek ayağa kalkacağına, yetki sahibi olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, iş kaybı yaşanacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını hapiste gördüyseniz:

  • Bazı konular risk teşkil edebilir.

Kahve falında kocasını hapiste görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulur.

Kahve falında kocayı hapiste görmek işlerine verimin hâkim olacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapis yatan birini görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin hapisten çıktığını görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında hapis olan birinin çıktığını görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının hapisten çıktığını görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Kahve falında hapiste yatmak tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında hapisteki birini açılmış görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir