AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını bıyıklı görmek

Kahve falında kocasını bıyıklı görmek

Kahve falında kocasını bıyıklı görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına yorulur.

Kahve falında kocasını bıyıklı gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla görüşebilir, bazı grup arkadaşlarıyla bir araya gelebilir veya yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında kocayı bıyıklı görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını bıyıklı görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında bıyıklarını almak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında bıyıksız olmak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıyıklı bebek görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bıyık görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyık kestirmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında bıyık tüyü görmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir