AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasıyla uyumak

Kahve falında kocasıyla uyumak

Kahve falında kocasıyla uyumak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, planların boşa gideceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kocasıyla uyumak gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Kahve falında kocasıyla uyuduğunu görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının uyuduğunu görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla uyumak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocayla uyumak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle uyumak kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözü açık uyumak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine işaret eder.

Kahve falında kollarını açarak uyumak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplanla uyumak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir