AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayla uyumak

Kahve falında kocayla uyumak

Kahve falında kocayla uyumak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, anne baba duaları alınacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına inanılır.

Kahve falında kocayla uyumak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Kahve falında kocasıyla uyuduğunu görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında kocasıyla uyumak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kocasının uyuduğunu görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocayla uyumak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle uyumak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine sarılıp uyuduğunu görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında herkesin uyuduğunu görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birinin uyuduğunu görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir