AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının uyuduğunu görmek

Kahve falında kocasının uyuduğunu görmek

Kahve falında kocasının uyuduğunu görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalettir.

Kahve falında kocasının uyuduğunu gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında kocasıyla uyumak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının uyuduğunu görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında kocasıyla uyuduğunu görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalettir.

Kahve falında kocayla uyumak yarınlara bakacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle uyuduğunu görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işarettir.

Kahve falında annesiyle uyumak mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Kahve falında uyumak ve uyanmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rahat uyumak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir