AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle telefonda konuşmak

Kahve falında sevdiğinle telefonda konuşmak

Kahve falında sevdiğinle telefonda konuşmak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını görmek için beklemeyin.

Kahve falında sevdiği insanla telefonda konuşmak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, gelişeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin adamla telefonda konuşmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonla konuşmak mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği biriyle telefonda konuşmak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği erkekle telefonda konuşmak ilk etapta durumu kaldıramayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonda konuşmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızla telefonda konuşmak tartışmaların sonlandırılacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamla telefonda konuşmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir