AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyumak ve uyanmak

Kahve falında uyumak ve uyanmak

Kahve falında uyumak ve uyanmak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına alamet eder.

Kahve falında uyumak ve uyanmak gördüyseniz:

  • Sizi veya sevdiğiniz kişileri mutlu edecek şeyler aramak size çok şey kazandırabilir.

Kahve falında uyumak ve uyanmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uyumak uyanmak övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işarettir.

Kahve falında kendi kendini uyandırmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, ortamın bir hayli gerileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uykudan uyandırılmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine delalet eder.

Kahve falında kuran sesiyle uyanmak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işarettir.

Kahve falında namaz için uyanmak kendisine uğur getireceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak uyandığını görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yasin okuyarak uyanmak farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir