Kahve falında ölmüş biriyle uyuduğunu görmek

Kahve falında ölmüş biriyle uyuduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle uyuduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Kahve falında hamamda uyumak kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına yorulur.

Kahve falında türbede uyuduğunu görmek en çetin zorlukların aşılacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağacın üstünde uyumak para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurda uyumak istediği makama geleceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken uyuduğunu görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin uyuduğunu görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında sokakta uyumak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, sorunların biteceğine delalettir.

Kahve falında evin dışında uyumak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top