AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının sırtını görmek

Kahve falında kocasının sırtını görmek

Kahve falında kocasının sırtını görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sağlığını da kaybedeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının sırtını gördüyseniz:

  • Maddi çıkarlarınız için istemediğiniz bir işi kabul etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sırtında kocasını taşımak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında kocasının sırtına binmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, bir yere taşınmaya tabir olunur.

Kahve falında kocanın sırtına binmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanın sırtını görmek uzun yaşayacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının sırtını görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını sırtında taşımak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında iz görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında sırtından öpmek belli bir kazanç elde edileceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir