AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının sırtına binmek

Kahve falında kocasının sırtına binmek

Kahve falında kocasının sırtına binmek haram mal yiyip içeceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının sırtına binmek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler sizden faydalanmaya çalışan kişileri algılamanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında kocanın sırtına binmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının sırtına binmek fenalıkta bulunmaya, hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtında kocasını taşımak maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın sırtını görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının sırtını görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını sırtında taşımak kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının sırtına binmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adamın sırtına binmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir