AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın sırtına binmek

Kahve falında kocanın sırtına binmek

Kahve falında kocanın sırtına binmek kişinin her daim iyi anılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, malının da hiç olacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına işarettir.

Kahve falında kocanın sırtına binmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işleriyle meşgul olmak yerine, kendiniz için yapmanız gereken şeyler var.

Kahve falında kocanın sırtına binmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kocasının sırtına binmek üzgün ve karamsar olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kocasının sırtını görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, geçmişi unutup geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını sırtında taşımak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kocanın sırtını görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtında kocasını taşımak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bir insanın sırtına binmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin sırtına binmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir