AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilahi bir ses duymak

Kahve falında ilahi bir ses duymak

Kahve falında ilahi bir ses duymak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, çok kolay bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında ilahi bir ses duymak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişilere gerçekçi yaklaşmanız daha mutlu olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ilahi sesi duymak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ilahi bir ses duymak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilahi ses duymak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ilahi duymak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilahi işitmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, her zaman çok üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilahi dinlerken ağlamak rahat edilecek bir projeye girileceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Kahve falında camide ilahi söylemek yepyeni projelerle uğraşacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında camide ilahi dinlemek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir