AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının saçını uzun görmek

Kahve falında kocasının saçını uzun görmek

Kahve falında kocasının saçını uzun görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kısmetin açılacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kocasının saçını uzun gördüyseniz:

  • Başkalarının iş veya sorumluluklarını yüklenmeniz durumunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kocasının saçını uzun görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında kocasını uzun saçlı görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında kocasının saçlarını uzun görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kendini başı açık ve saçı uzun görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, yalan söylemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saçını uzun görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kendi saçının uzun olduğunu görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi uzun saçlı görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir