AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının saçlarını uzun görmek

Kahve falında kocasının saçlarını uzun görmek

Kahve falında kocasının saçlarını uzun görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, ev sahibi olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının saçlarını uzun gördüyseniz:

  • Evde yaşanan sorunların ya da yaşadığınız yerdeki bir problem tekrar tanımlanabilir.

Kahve falında kocasının saçını uzun görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının saçlarını uzun görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını uzun saçlı görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının uzun saç görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı uzun saçlı görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını çok uzun görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun ve boyalı saç görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kendini başı açık ve saçı uzun görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir